Naša misija

Naša misija je zadovoljiti potrebe kupaca i potrošača što podstiče širenje prodajnog asortimana, rastom tržišnog udjela i održavanje kvalitete koja je čvrst temelj našeg razvitka ka apsolutnom tržišnom udjelu u Bosni i Hercegovini kao i regiji.

Naša strategija obuhvata pružanje vrhunskih usluga u oblasti distribucije i logistike, maksimalnu efektivnost i efikasnost u poslovanju,  kao i razvoj zaposlenih.


Briga o našim partnerima i zaposlenima, stabilan razvoj kompanije i rast profita, kao i aktivan doprinos i podrška razvoju zajednice su naši osnovni postulati, jer smatramo da samo na taj način možemo biti sigurni da ćemo uvijek ići naprijed. Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju. Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas. A vizija je da širokim asortimanom, konkurentnim cijenama, te suradnjom sa velikim brojem aktivnih i stalnih  kupaca, planiramo postati  respektabilan subjekt na polju veleprodaje, te proširiti poslovanje na cijelu Bosnu i Hercegovinu kao i regiju.